contact@ars-historica.ro

Ana Guțu: Vom aduce România mai aproape de Republica Moldova

Ana Guțu, recent aleasă în funcția de secretar de stat al Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova în Guvernul României, vine cu un mesaj despre activitatea sa viitoare în departamentul respectiv. Aceasta susține că lansează strategia de elaborare a proiectelor, prin care R. Moldova va putea ccesa fonduri din bugetul României. 

 Stimați prieteni, în pofida căderii Guvernului Orban şi perspectiva alegerilor parlamentare anticipate în România, odată cu adoptarea Hotărârii Guvernului, prin care este creat Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova începe o nouă etapă, aş spune istorică, de relansare a cooperării complexe între România şi Republica Moldova.

Începând cu ziua de azi lansăm diligențele administrative de selectare a personalului, de elaborare a organigramei DRRM, a strategiei, conceptelor şi metodologiilor de elaborare/finanțare/evaluare a proiectelor. Voi face publice în scurt timp toate informațiile necesare pentru accesarea fondurilor din bugetul guvernului României, fonduri destinate proiectelor de cooperare cu Republica Moldova.

Sursa: www.timpul.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *