contact@ars-historica.ro

Antreprenorii autohtoni participă la Zilele businessului internațional din regiunea Reazani, Federația Rusă

În perioada 14 – 18 august curent, o delegație de oameni de afaceri din Republica Moldova, printre care, reprezentanți ai firmelor ”5AQ INVEST” SRL, ”Digla Stil” SRL, etc., participă la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul Zilelor businessului internațional din regiunea Reazani, Federația Rusă.

Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în parteneriat cu Reprezentanța Comercială a Federației Ruse în Republica Moldova și Centrul Cooperare în Afaceri ”Business-Gheometria” SRL (Rusia).

Programul Misiunii Cumpărătorului prevede participarea la lucrările Forumului de afaceri ”Zilele businessului internațional din regiunea Reazani”. Evenimentul include în sine sesiunea plenară, discuții pe paneluri, sesiuni de prezentare, trainning-uri, master-class-uri, participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B și expoziția companiilor din regiune. Antreprenorii moldoveni vor avea posibilitatea de a se familiariza cu potențialul de export, climatul investițional, beneficiile și avantajele fiscale ale ZEL-urilor și PI din regiunea Reazani.

Inga Leontean, șef-adjunct al direcției Relații Internaționale a CCI a RM, a menționat: ”Este o oportunitate unică pentru mediul de afaceri autohton să indentifice noi furnizori sau pieţe de desfacere, să adopte noi modele de reușită în afaceri și soluții pentru provocările cotidiene. Instituția camerală va continua să organizeze astefel de evenimente pentru agenții economici autohtoni”.

Notă: ”CCI a RM organizează participarea mediului de afaceri din țară la Misiuni ale Cumpărătorului în Turcia, Italia, India, Grecia etc.”.

Sursa: https://chamber.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *