contact@ars-historica.ro

CCI a RM invită mediul de afaceri la “Business and Experts Forum”, în Italia

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la “Business and Experts Forum”, organizat pe 15 noiembrie 2019, la sediul Assolomarda, orașul Milano, Italia.

Evenimentul se va desfășura în cadrul Președinției italiene a Inițiativei Central Europene, Ministerul Afacerilor Externe și al Cooperării Internaționale și Ministerul Infrastructurii și Transporturilor al Italiei, în colaborare cu Secretariatul General al InCE.

Acest forum reprezintă o primă monitorizare operativă a ”Declarației de la Trieste”, adoptată de Ministerul Afacerilor Externe din 12 iunie 2019. Declarația prevede, printre altele, consolidarea dimensiunii economice a inițiativei și, în special, aprofundarea regională, cooperarea în cadrul conectivității infrastructurale.

La Forum sunt așteptați experți și reprezentanți ai oamenilor de afaceri, băncilor, asociațiilor din domeniu, operatorilor în domeniul infrastructurii, pentru a discuta despre “Conectivitatea infrastructurală și maritimă ca factor de dezvoltare și integrare”. 

Sursa: https://chamber.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *