contact@ars-historica.ro

CCI a RM invită mediul de afaceri la o vizită de studiu în România

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la o vizită de studiu în România (oraşele Iaşi și Piatra Neamț), organizată în perioada 27-28 noiembrie 2019, cu suportul Reţelei Europene a Întreprinderilor (EEN), în cadrul proiectului “Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” implementat de  Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Grupul țintă: reprezentanți ai companiilor ce prestează lucrări de construcție în domeniile de aprovizionare cu apă și canalizare și eficiență energetică în clădirile publice/construcții civile.

Principalele obiective ale vizitei de studiu în România sunt:

  • studierea experienței companiilor din România pentru participare la procesul de achiziții publice aferente proiectelor din domeniile eficiență energetică și aprovizionare cu apă și canalizare, cu finanțare din UE;
  • transferul de bune practici europene în domeniul achizițiilor publice, aspecte normative și legale, procedurile de achiziții UE de tip PRAG pentru contracte de servicii și lucrări;
  • aspecte specifice participării companiilor prin asocieri/parteneriate la licitații;
  • identificarea partenerilor de afaceri în România, pentru crearea de consorțiumuri, cu scopul participării în comun la licitații publice în domeniile de aprovizionare cu apă și canalizare și eficiență energetică în clădirile publice/construcții civile.

Organizatorii evenimentului vor asigura transportul şi un amplu program de afaceri (sesiuni de întrevederi de afaceri bilaterale, vizite la companiile românești din proximitate).

Participanții vor achita individual serviciile de cazare pe perioada vizitei și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 600 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 700 MDL (toate taxele incluse).

Companiile interesate sunt rugate să completeze formularul de participare (vezi aici) şi să-l transmită până la data de 18 noiembrie 2019, în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale a CCI a RM.

Sursa: https://chamber.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *