contact@ars-historica.ro

Curtea de Conturi a participat la Conferința regională pentru guvernele din Europa și Asia Centrală

În perioada 11-12 iunie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a participat la Conferința regională pentru guvernele din Europa și Asia Centrală dedicată dezvoltării unor instituții eficiente, responsabile și incluzive, desfășurat în or. Ankara, Turcia. Evenimentul a fost organizat în cadrul Programului Băncii Mondiale ”Guvernarea practicilor globale – Europa și Asia Centrală”.

La acest eveniment instituția supremă de audit din țară a fost reprezentată de către Viorel Chetraru, Vicepreședintele CCRM.

Conferința a reunit circa 450 de delegați, inclusiv oficiali guvernamentali de rang înalt, parteneri internaționali de dezvoltare, cadre universitare, reprezentanți ai sectorului privat și grupuri ale societății civile din toate țările Europei și ale Asiei Centrale, inclusiv țările membre ale UE.

În cadrul conferinței discuțiile s-au axat pe fundații și inovații în reformele privind guvernanța și pe creșterea capacității și responsabilității guvernelor, care va include lideri de reformă în guvernare, soluții importante și cerințe emergente ale societății și ale întreprinderilor.

Sursa: http://www.ccrm.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *