contact@ars-historica.ro

Filiala Cahul a CCI în parteneriat cu AO Bussines Consulting Institute au organizat 5 sesiuni de informare pentru agenții economici și viitorii antreprenori din regiunea Cahul

Filiala Cahul a CCI în parteneriat cu AO Bussines Consulting Institute au organizat 5 sesiuni de informare pentru agenții economici și viitorii antreprenori din regiunea Cahul.

Peste 100 de participanți au aflat condițiile de participare la concurs, modalitățile obținerii suporturilor financiare (inclusiv achiziționarea de echipamente / bunuri /lucrări / servicii), programele de mentorat destinate dezvoltării culturii antreprenoriale.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Sursa: https://cahul.chamber.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *