contact@ars-historica.ro

Întrevederi bilaterale dintre Republica Moldova – Statele Unite ale Americii

Camera de Comerț și Industrie a RM în colaborare cu Serviciul Comercial al Ambasadelor SUA din Moldova, România și Ucraina, organizează întâlniri bilaterale de afaceri dintre antreprenorii autohtoni și cei americani, unde vor fi discutate eventuale modalități de cooperare. Obiectivul evenimentului este valorificarea potențialului de colaborare dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii.

Întrevederile se adresează în special antreprenorilor din RM și celor care intentionează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiții și know how din Statele Unite ale Americii. Antreprenorii americani vor avea ocazia sa cunoască și să se familiarizeze cu mediul de afaceri din Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc la data de 12 aprilie 2019, ora 08:30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a RM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 151). Pentru informații suplimentare și lista companiilor americane prezente la eveniment, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 022 22 13 91 sau la e-mail: rodica.dimitriu@chamber.md .

Întrevederile bilateral de afaceri se desfășoară în cadrul Misiunii Economice Republica Moldova – Statele Unite ale Americii, în perioada 11-12 aprilie 2019. Evenimentul este organizat de către Ministerul Economiei și Infrastructurii a RM, Serviciul Comercial al Ambasadelor SUA din Moldova, România și Ucraina, Camera de comerț și Industrie a RM, Agenția de Atrgaere a Investițiilor din Moldova și Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham).

Sursa: chamber.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *