contact@ars-historica.ro

Ion Chicu a confirmat angajamentul Republicii Moldova în implementarea Acordului de Asociere cu UE, la o întâlnire cu Secretara generală a Consiliului Europei

Șeful Executivului Ion Chicu, aflat la Strasbourg, a avut o întrevedere cu Secretara generală a Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, în cadrul căreia premierul a confirmat angajamentul Republicii Moldova în implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

În aceeași ordine de idei, Chicu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova de către Consiliul Europei și a precizat că reforma justiției și modernizarea economiei sunt cele mai importante pentru acest Guvern.

În 2020 se împlinesc 25 de ani de parteneriat al Republicii Moldova cu CoE și premierul Ion Chicu a dat o apreciere înaltă a efectelor acestei colaborări asupra construcției statului de drept și bunăstării oamenilor.

Prim-ministrul a menționat că expertiza oferită de către structurile Consiliului Europei, precum și doza de critică constructivă sunt indispensabile în eforturile țării noastre de a avansa în realizarea reformelor interne.

Sursa: https://unimedia.info

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *