contact@ars-historica.ro

La Cernăuți va fi lansată cartea „Mihai Eminescu în arhivele diplomatice”

Cu prilejul împlinirii a 130 de ani de la trecerea în eternitate a marelui nostru poet Mihai Eminescu, în ziua de luni, 17 iunie, la sediul Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuţi (str. Kobyleanska, 9), cu începutul la ora 17.00, va avea loc lansarea cărţii scriitorului Dan Toma Dulciu „Mihai Eminescu în arhivele diplomatice”, informează Agenția BucPress, preluat de Romanian Global News.

Cartea, precum şi expoziţia itinerantă de fotografie „Jurnalistul Mihai Eminescu şi lumea diplomaţiei” vor fi prezentate de doamna Laura Han, preşedinta Asociaţiei „Mihai Eminescu” din Viena. Începutul la ora 17.00.

În aceeaşi zi, la ora 19.00, pe scena parcului de lângă biserica din Ostriţa-Mahala(Coteni), la sărbătoarea comunei, vor evolua membrii Corului Ateneului Naţional din Iaşi, dirijor Andrei Fermeşanu, cu un program extraordinar de cântece dragi nouă tuturor românilor. Vă aşteptăm cu drag, potrivit unui comunicat de presă al direcţiei Muzeului literar-memorial „Mihai Eminescu” din Cernăuţi.

Sursa: www.rgnpress.ro

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *