contact@ars-historica.ro

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, vine mâine la Chișinău. Ce subiecte urmează a fi discutate

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, va întreprinde joi, 30 aprilie 2020, o vizită de lucru în Republica Moldova.

Programul vizitei va include întrevederi cu Prim-ministrul Ion Chicu și Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea. În cadrul întrevederilor de la Guvern și MAEIE vor fi examinate perspectivele dezvoltării relațiilor moldo-române în baza parteneriatului strategic dintre cele două state, precum și colaborarea în gestionarea crizei cauzate de pandemia Covid-19.

Ministrul Oleg Țulea și omologul său român Bogdan Aurescu vor susține declarații comune de presă, joi, ora 14.50-15.10, în incinta MAEIE.

Declarațiile miniștrilor vor putea fi urmărite în regim online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Agenda vizitei Şefului diplomaţiei române la Chişinău prevede şi ceremonia publică de prezentare a echipei de medici din România, care vor efectua misiunea de sprijin a cadrelor medicale din Republica Moldova în combaterea epidemiei Covid-19 (locația: Spitalul Clinic Republican, ora 13.00 – 13.40).

Sursa: https://unimedia.info

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *