contact@ars-historica.ro

Ministrul Aureliu Ciocoi l-a primit pe ambasadorul Canadei Kevin Hamilton

16 ianuarie 2020, Chișinău – Aprofundarea relațiilor bilaterale în diverse sfere de interes reciproc, susținerea de către autoritățile de la Ottawa a agendei de reforme a Guvernului de la Chișinău, precum și atragerea investițiilor canadiene în țara noastră, au fost printre subiectele discutate la întrevederea Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi cu ambasadorul Canadei în Republica Moldova, cu reședința la București, Kevin Hamilton.

În cadrul discuțiilor, interlocutorii au reliefat interesul comun pentru aprofundarea relațiilor bilaterale în domeniul politic și comercial-economic.

Ministrul Aureliu Ciocoi a subliniat dorința autorităților moldovenești în avansarea dialogului bilateral cu Canada, precum și diversificarea cooperării pe diferite sectoare.

La rândul său, ambasadorul Kevin Hamilton, a menționat despre sprijinul țării sale pentru agenda de reforme a actualei guvernări de la Chișinău.

Totodată, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii cu privire la contextul regional de securitate, precum și despre procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Sursa: https://mfa.gov.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *