contact@ars-historica.ro

Oportunitate pentru start-up-urile din România și Republica Moldova

Startup-urile IT din România și Republica Moldova, cu tehnologii în automatizări software (RPA), se pot înscrie la un concurs regional susținut de UiPath și Microsoft, în care se pun la bătaie un premiu de 50.000 de euro, sesiuni de mentorat și oportunități de vânzări.

Înscrierile la competiția  UiPath Automation Awards 2020 se fac online aici, până pe 30 august. Finaliștii vor fi anunțați pe 2 octombrie, iar pe 28 octombrie 2020 aceștia își vor prezenta ideile la conferința How to Web de la București pentru șansa de a câștiga unul dintre premii.

La competiție pot participa startup-uri din 19 țări, printre care România, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Estonia, Turcia.

Competiția va avea două categorii:

Start-up Automation Award: premiu de 50.000 de euro cash (din partea Microsoft), 12 luni de mentorat și suport de marketing și oportunitate de promovare la evenimentele UiPath. Condiții de participare: startup aflat cel mult în stadiu seed, cu finanțări de maximum 1 milion de dolari adunate, cu cel puțin 2 oameni în echipă, și cu un produs minim viabil (MVP) de automatizări software business to business.

Scale-up Award: premii constând în oportunitatea de a-și prezenta produsele către 4 potențiali clienți aleși de UiPath, prezență în UiPath Immersion Labs, mentorat, suport tehnologic. Condiții: firmă cu tehnologii de automatizări software B2B care are cel puțin 3 clienți plătitori, cu echipă de minimum 4 oameni și cu finanțări totale de maximum 3 milioane de dolari obținute.

Anul trecut, startup-ul românesc SmartDreamers, soluția tech de recruitment marketing automation, a câștigat categoria Scale-up.

Sursa: https://infoprut.ro

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *