contact@ars-historica.ro

Participarea ministrului Oleg Țulea la ceremonia festivă de încheiere a misiunii umanitare în Republica Moldova a medicilor și asistenților din România

15.05.2020, Chișinău – Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea a participat astăzi la ceremonia festivă de încheiere a misiunii umanitare în Republica Moldova a medicilor și asistenților din România.

În discursul său, Ministrul Oleg Țulea a mulțumit personalului medical pentru efortul și dedicarea de care au dat dovadă pe parcursul celor două săptămâni. ”Gestul pe care l-ați făcut va rămâne înistoria țării noastre”  a mai adăugat șeful diplomației moldovenești.

Totodată, ministrul a exprimat recunoștință  Guvernului României pentru asistența valoroasă acordată țării noastre în sprijinul eforturilor autorităților din Republica Moldova de combatere a răspândirii virusului COVID -19.

Reamintim că, timp de două săptămâni medicii și asistenții medicali români  au activat alături de personalul medical din Chișinău, Bălți și Cahul, acordând suportul medical necesar pacienților depistați pozitiv cu infecția de coronavirus. 

Sursa: https://mfa.gov.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *