contact@ars-historica.ro

Premiera in Republica Moldova: program de educatie antreprenoriala

Banca Transilvania si Victoriabank lanseaza Victoriabank Club pentru antreprenorii din Republica Moldova

Banca Transilvania extinde in Republica Moldova initiativa BT Club si lanseaza Victoriabank Club împreuna cu Victoriabank.

Acesta este un progam de dezvoltare personala si profesionala destinat antreprenorilor si inseamna traininguri, conferinte, consultanta si networking.

La intalnirile Victoriabank Club participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre management, start-up-uri, motivarea echipei, vanzari, marketing, dar si despre diferite solutii destinate dezvoltarii afacerii. Trainingurile vor fi sustinute de persoane din echipa Victoriabank, Banca Transilvania si BERD, precum si de traineri specializati pe diferite domenii.

“Lansarea Victoriabank Club vine datorita experientei deosebite pe care Banca Transilvania o are in Romania cu BT Club. Povestea a inceput acum 13 ani in Cluj-Napoca, iar pasiunea pentru educatie si convingerea ca educatia transforma oamenii – inclusiv antreprenorii – a fost la baza energiei initiale inclusiv atunci. Cei care incep sau fac afaceri au o anumita forma de curaj, iar noi putem ajuta cu educatia, care, la randul ei transforma curajul în business sustenabil. In Romania am construit in timp o comunitate frumoasa, cu peste 25.000 de membri. Au fost peste 1.000 de evenimente educationale in 60 de localitati, la care au participat peste 55.000 de persoane. Ne bucuram sa extindem povestea de succes în Republica Moldova pentru ca fiecare antreprenor sustinut inseamnai indeplinirea misiunii noastre de a sustine spiritul antreprenorial si, de fapt, curajul”. – declara Tiberiu Moisa, Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania, membru al Consiliului de Administratie la Victoriabank si unul dintre initiatorii clubului în Romania si Republica Moldova.

“Lansarea Victoriabank Club este o premiera pe piata bancara din Republica Moldova si face parte din initiativele Bancii Transilvania, investitor in Victoriabank, destinate antreprenorilor locali. Un prim pas in aceasta directie a fost facut în 2018, când Victoriabank s-a adresat cu un produs specific companiilor de tip start–up si cu o abordare mult mai deschisa pentru comapniile mici si mijlocii. Victoriabank crede în antreprenoriat si în sustinerea acestuia. Suntem siguri ca programul de educatie financiara se va bucura de succes, iar clientii vor aprecia noua abordare: Victoriabank ofera clientilor mai mult decat produse si servicii bancare.” – afirms Bogdan Plesuvescu, Presedinte, Victoriabank.

Inscrierea firmelor in Victoriabank Club se face online, gratuit. Tot pe siteul Victoriabank antreprenorii se pot informa cu privire la calendarul cursurilor si se pot inscrie, tot gratuit, la acestea. Cursurile vor fi organizate in orase diferite din Republica Moldova – cum sunt Chisinau, Bal i si Cahul. Primele cursuri organizate de Victoriabank Club vor avea loc in mai si iunie a.c., iar subiectele vor fi Managementul financiar si Managementul fluxului de numerar.

Banca Transilvania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare sunt actionarii majoritari ai Victoriabank, iar impreuna, din ianuarie 2018, si-au propus sa contribuie la sustinerea antreprenorilor si economiei Republicii Moldova.

Banca Transilvania & Victoriabank

Despre Banca Transilvania i Victoriabank

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania, cu peste 16% cot de piata. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business – retail, IMM i Corporate. BT are peste 3 milioane de clienti, 8.000 de angajati si peste 500 de sedii în 180 de localitati. Ca banca a oamenilor întreprinzatori, misiunea Bancii Transilvania este sustinerea mediului de afaceri din Romania, oriunde i oricand. BT este singurul brand bancar romanesc din clasamentul Brand Finance Banking 500, aparut în 2019 si este cel mai valoros brand bancar romanesc in classamentul Brand Finance 2018 si 2017.

Victoriabank este a treia cea mai mare banca din Republica Moldova. Are peste 620.000 de clienti, 100 de sedii si 1.300 de angajati. Este prima institutie bancara comerciala infiintata in Moldova, in anul 1989. Ca ac ionari si parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare doresc sa contribuie la continuarea cresterii Victoriabank si la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

Detalii presa: Banca Transilvania: comunicare@btrl.ro | Victoriabank: pr@vb.md

Sursa: www.kp.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *