contact@ars-historica.ro

Prim-ministrul Chicu s-a întâlnit cu Ambasadorul Georgiei în Republica Moldova, Merab Antadze

Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu Ambasadorul Georgiei în Republica Moldova, E. S. Merab Antadze, care își încheie mandatul în țara noastră.

Premierul a mulțumit diplomatului pentru activitatea în Republica Moldova și pentru contribuția sa la dezvoltarea parteneriatului moldo-georgian. Șeful Executivului a  apreciat importanța dialogului permanent și utilitatea schimbului de experiență în procesul de implementare a normelor europene.

„Țările noastre mereu au fost în relații bune de prietenie, aceasta se datorează inclusiv faptului că avem probleme similare, iar lecțiile trecutului ne învață că împreună problemele se rezolvă mai simplu”, a precizat Premierul.

Oficialii s-au pronunțat pentru păstrarea relațiilor de prietenie între Moldova și Georgia și intensificarea cooperării între state, în special pe dimensiunea economică.

E. S. Merab Antadze l-a informat pe domnul Chicu despre intenția unei companii elvețiene, care are afaceri în Georgia, de a se extinde și în Republica Moldova.

În finalul ședinței, Ambasadorul Georgiei i-a urat succese Prim-ministrului Chicu și a adresat Moldovei un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor.

Sursa: https://gov.md

 

 

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *