contact@ars-historica.ro

Roamingul între R.Moldova și Ucraina ar putea fi eliminat

Roamingul între Ucraina și Republica Moldova ar putea fi eliminat. Despre aceasta a declarat ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Vadim Priestayko, în cadrul unei conferințe de presă comune cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, scrie ukrinform.ru.

„Problemele ce țin de eliminarea roamingului pentru cetățenii Ucrainei și Moldovei vor mai fi discutate între organele competente din ambele țări”, a spus Pristayko .

„Trebuie să privim cu atenție ușoara scădere a comerțului. Este de lucru pentru ministerele noastre de Economie, Energie și Transport”, a adăugat Pristayko.

Ministrul a mai menționat că sunt multe proiecte între Ucraina și Republica Moldova în ceea ce privește tranzitul și utilizarea resurselor energetice.

Amintim că luna trecută ministrul Afacerilor Externe Nicu Popescu și ministrul Economiei și Infrastructurii Vadim Brânzan au discutat despre eliminarea roamingul între Republica Moldova și România, în cadrul unei videoconferințe cu reprezentanții Guvernului de la București și cu operatorii de telefonie din Republica Moldova și din România.

Sursa: http://tv8.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *