contact@ars-historica.ro

Secretarul de stat Dumitru Socolan s-a întâlnit cu delegația română condusă de ambasadorul Daniel Ioniță și secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu

Secretarul de stat Dumitru Socolan a primit la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene delegația română condusă de ambasadorul Daniel Ioniță și secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu. În cadrul discuției au fost abordate detaliile tehnice privind implementarea unei părți a pachetului de asistență oferit de partea română și anunțat public în cadrul întrevederii șefilor de stat din decembrie 2020. 

Dumitru Socolan a asigurat interlocutorii despre disponibilitatea autorităților moldovenești de a întreprinde toate măsurile necesare pentru soluționarea chestiunilor tehnice și juridice pentru recepționarea vaccinului anti-COVID-19 și distribuirea acestuia în punctele de vaccinare determinate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

De asemenea, diplomatul moldovean a exprimat gratitudinea Guvernului de la Chișinău pentru asistența părții române oferită în lupta cu pandemia COVID-19.

Sursa: https://mfa.gov.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *