contact@ars-historica.ro

UE oferă granturi în valoare de trei MILIOANE de euro pentru organizațiile neguvernamentale din R. Moldova: Mircea Eșanu, șef de proiect

Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer anunță un nou proiect care va fi implementat în R. Moldova – „Dezvoltarea societății civile la nivel local”.

În cadrul acestui proiect, care va fi lansat oficial pe 3 aprilie la Chișinău, organizațiile neguvernamentale vor primi granturi cu valoarea totală de circa trei milioane de euro.

Proiectul va oferi suport financiar și tehnic organizațiilor societății civile care desfășoară activități în afara orașului Chișinău și implică cetățenii în soluționarea problemelor comunității.

O atenție specială va fi acordată proiectelor ce au drept obiectiv monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere R. Moldova – UE.

Șeful proiectului „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” va fi Mircea Eșanu, fostul director al Fondului de Investiții Sociale din Moldova. Acesta va fi implementat în regiunea Centru de către Asociația pentru Politică Externă (APE), în Sud de către Asociația pentru Democrație Participativă (ADEPT), în regiunea Nord de către Centrul Analitic Independent Expert-Group, iar în UTA Găgăuzia și Taraclia de către Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat.

Sursa: https://www.ziarulnational.md

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *